NOU GRUP DE FORMACIÓ EN ACOMPANYAMENT
DISSABTE 28 DE GENER DE 10:00 A 14:00

POSPOSAT AL DISSABTE 4 DE FEBRER DE 10:00 a 14:00
Impartit per Faz Vives
Aportació
– 10 €
– Gratuït per a les families del Projecte
CAdeLLA Espai d’Educació Viva i Activa, ofereix la possibilitat de formar part de la “Borsa del voluntariat” per acompanyar als xiquets i xiquetes durant el curs 2016/17.
El voluntariat consisteix a participar un mínim de tres hores a la setmana, de forma activa durant la jornada escolar, la qual tindrà horari de 9:00 a 14:00 de dilluns a divendres. Aquesta participació activa es refereix bé a acompanyar des de la “presència” als xiquets i xiquetes dins de la dinàmica del dia a dia, o bé compartir un “taller” de la temàtica que el voluntari/a trie i que done resposta als interessos dels infants.
Per poder formar part de la “Borsa del voluntariat” és necessari realitzar la formació d’“Acompanyament”, que tindrà lloc a l’Espai CAdeLLA.
A aquest curs pot asistir cualsevol persona interessada en l’Educació Viva i Activa i en nostre projecte.
Per participar és necessari que emplenes el formulari que trobaràs en
https://goo.gl/forms/BqoEfLWF9DyQhxxE2

Formación de nuevos grupos en acompañamiento
Sábado 28 de enero de 10:00 a 14:00
Enseñado por faz vives
Contribución
– 10 €
– Libre para las familias del proyecto
Cadella Space of education alive y active, ofrece la posibilidad de formar parte de la “bolsa de voluntariado” para acompañar a los niños y xiquetes durante el año 2016/17.
El voluntariado es participar durante un mínimo de tres horas a la semana, tan activa durante el día de la escuela, que llevará de 9:00 a 14:00 de lunes a viernes. Esta participación activa se relaciona con la escolta de los niños de la ” presencia ” y la xiquetes en la dinámica del día al día, o comparten un ” Taller ” del tema que el trie a voluntarios / donaciones y esa respuesta a los intereses de los niños.
Para ser parte de la ” bolsa del voluntariado ” es necesario realizar la formación de ” apoyo “, que se llevará a cabo en el espacio cadella.
En este curso puede asistir a cualquier persona interesada en la educación viva y activa en nuestro proyecto.
Para participar es necesario que la forma que emplenes en
https://goo.gl/forms/BqoEfLWF9DyQhxxE2

dimecres 18 i dijous 19  de gener 2017 ::

taller matemàtiques vives

 

 

 

Per qüestions meteorològiques es cancel·la la sessió per al mòdul i del taller de matemàtica activa prevista per al dia 19 de gener.

Marcel Boesch tornarà a cadella els pròxims 30 i 31 de gener, per la qual cosa :

* dilluns que ve 30 de gener, podran realitzar el mòdul I aquelles persones que no han pogut assistir hui.

* dimarts que ve dia 31 de gener, es realitzarà el mòdul II per a totes les persones inscrites.. Esta situació permet oferir algunes places més, per la qual cosa si sabeu d’alguna persona interessada, podrà inscriure’s a través del següent formulari https://goo.gl/forms/KBC2eM0I1Uwrlhgr1

Lamentem les molèsties.

divendres 20 de  gener 2017 ::

xarrada l'escola que somies